روغن کرچک اصل سید عطار

  • دیدگاه : 0
  • بازدید : 1450
دسته:

دانه های کرچک در  دستگاه روغن کشی به روش پرس سرد فشرده شده و روغن حاصل بعد از گذر از دستگاه  تصفیه به صورت بهداشتی توسط “سید عطاربسته بندی گردیده و ارسال می گردند. روغن کرچک هم به  صورت خوراکی رسیده و هم  به صورت موضعی استفاده می گردد.مهمترین کاربرد روغن کرچک به عنوان یک ملین برای تسکین یبوست است. خواص ضد التهابی آن به درمان شرایط پزشکی مانند دردهای آرتروز و سایر موارد آرایشی مانند آکنه ، زخم ها و شوره سر کمک می کند.

 

  • وزن : 30 میلی
  • قیمت : تومان10,000
کسب 3 امتیاز با خرید این محصول

توضیحات

روغن کرچک اصل  تهیه شده از دانه های کرچک ایرانی اشباع نشده بوده و دارای خواص درمانی و زیبایی بی‌نظیری مانند تقویت مژه و ابرو، از بین برنده موخوره،

تقویت و رشد مو، چین و چروک پوست، از بین برنده خشکی و ترک دست و پا، مسکن درد مفاصل است.

 

 

مزایای سلامتی روغن کرچک چیست؟

 

روغن کرچک اصل به درمان یبوست کمک می کند

یکی از مزایای مهم روغن کرچک اصل است که به رفع یبوست کمک می کند.  این روغن گیاهی یک ملین تحریک کننده است. هنگامی که روغن کرچک می خورید ،

باعث می شود روده شما خیلی بیشتر حرکت کند .

 

به درمان آرتروز کمک می کند

این روغن گیاهی  التهاب را کاهش می دهد. اسید ricinoleic موجود در آن دارای خواص ضد درد و ضد التهاب بسیار خوبی است . کاربرد موضعی این روغن  گیاهی خاصیت ضد التهابی نشان میدهد.

 

 می تواند بواسیر را درمان کند

بواسیر رگهای متورم در پایین ترین قسمت راست روده و مقعد است. اینها اغلب باعث ناراحتی و خونریزی می شوند. از دانه کرچک می توان برای درمان بواسیر استفاده کرد .

این را می توان به خاصیت ضد التهابی دانه های کرچک و روغن آنها نسبت داد.

 

از پیری زود رس پوست جلوگیری میکند

روغن گیاهی دارای خواصی است که علائم پیری را به تاخیر می اندازد (مانند چین و چروک) .این روغن با التهاب مبارزه می کند. به این ترتیب ،

ممکن است با رادیکال های آزاد که سرعت پیری را تسریع می کنند ، مبارزه کند.

می توانید از روغن زیر چشم ، اطراف دهان ، پیشانی و روی چانه و گردن استفاده کنید. صبح این مناطق را بشویید و یک قطره روغن کرچک بمالید.

به آرامی ماساژ داده و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید سپس با آب معمولی بشویید.

 

 آکنه و زخم را درمان میکند

خواص ضد التهابی روغن کرچک می تواند در اینجا کمک کند. استفاده از روغن برای درمان آکنه بسیار ساده است. صورت خود را تمیز کنید.

یک دستمال تمیز را با آب ولرم مرطوب کنید و چند قطره روغن به آن اضافه کنید. پارچه را به آرامی روی حرکات دایره ای روی صورت خود مالش دهید.

می توانید این روش را قبل از رختخواب دنبال کنید. به روغن کرچک اجازه دهید یک شب روی صورت شما بماند. می توانید صبح روز بعد آن را بشویید.

اما اگر پوست روغنی دارید ، از روغن کرچک بسیار کم استفاده کنید.

این روش برای درمان زخم ها نیز قابل استفاده است.همچنین به درمان التهاب پوست و حتی تسکین پوست تحریک شده کمک کند.

استفاده از این روغن می تواند به محو شدن علائم کشش نیز کمک کند. روغن کرچک را هر روز صبح و شب به مناطق آسیب دیده بمالید.

روغن کرچک همچنین می تواند آفتاب سوختگی ها را بهبود بخشد. این مقدار SPF در حدود ۶ است و اغلب در ضد آفتاب ها استفاده می شود .

 

در بهبود زخم ها نیز نقش دارد.

 

فرمولاسیون هایی حاوی روغن کرچک باعث بهبود زخم می شوند. آنها به ریختن سلولهای آسیب دیده پوست ، تحریک جریان خون موضعی و انجام اقدامات ضد میکروبی و ضد درد موضعی کمک می کنند .

 

به درمان پسوریازیس و اگزما کمک میکند

 

اسید ریکینولیک موجود در روغن کرچک می تواند درد و التهاب را کاهش دهد . این خاصیت به طور بالقوه می تواند به تسکین پسوریازیس و اگزما کمک کند.

می توانید روغن را قبل از خواب به مناطق آسیب دیده بمالید. بگذارید روغن یک شبه جذب شود.روغن کرچک همچنین می تواند با عفونت قارچی مبارزه کند.

روغن کرچک همچنین ممکن است به درمان لک پوست کمک کند ، شرایطی که لکه های قهوه ای روی صورت ایجاد می شوند.

 

 لب های ترک خورده را بهبود می بخشد

این روغن گیاهی می تواند یکی از قویترین ترکیبات برای بهبودی لبهای ترک خورده باشد. این ماده حاوی ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است

که همگی باعث تقویت سلامت پوست می شوند.

 

 رشد مو را تقویت میکند

روغن را روی پوست سر خود بمالید و حداقل دو ساعت آن را بگذارید. بعد از این ، می توانید موهای خود را با شامپو بشویید.

با توجه به خاصیت ضد التهابی این روغن گیاهی ، ممکن است به درمان شوره سر کمک کند. همچنین ممکن است در درمان درماتیت سبورئیک ،

که یکی دیگر از شرایط التهابی است باعث ایجاد لکه های پوسته پوسته در پوست سر می شود  کمک کند.

 

 

روغن کرچک و پوست

 

آکنه:

خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی این روغن آن را در کاهش آکنه مفید می کند. اسید ریسینولیک می تواند رشد باکتری های ایجاد جوش را مهار کند.

بافت:

این روغن گیاهی  همچنین سرشار از اسیدهای چرب دیگر است. این موارد باعث صافی و نرمی هنگام اعمال روی پوست صورت می شود.

پیچیدگی:

اسیدهای چرب موجود در راین روغن  نیز می توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کنند ، و این باعث می شود در ترمیم ناهمواری های پوستی مفید باشد.

 

ضد التهاب:

هر دو روغن کرچک و اسید ریکینولیک دارای خاصیت ضد التهابی هستند. این باعث می شود آنها برای درمان پوست تحریک شده مفید باشند.

ضد میکروبی:

با نگه داشتن میکروبهایی که می توانند باعث بیماری شوند ، ممکن است با نگه داشتن میکروبهایی از منبع عفونت باکتریایی پوست محافظت کند.

مرطوب کننده:

این روغن گیاهی حاوی تری گلیسیرید است. اینها می توانند به حفظ منبع رطوبت در پوست کمک کنند ، و این یک درمان مفید برای پوست های خشک است.

هیدراتاسیون:

این روغن گیاهی  دارای خواص آب رسانی به پوست است، به این معنی که می تواند رطوبت هوا را به داخل پوست بکشاند و پوست را هیدراته نگه دارد.

پاکسازی:

تری گلیسیریدهای موجود در روغن کرچک نیز در از بین بردن کثیفی پوست کمک می کنند.

 

افراد می توانند روغن کرچک را با روغنهای دیگر مانند روغن زیتون یا بادام زمینی رقیق کنند. نسبت توصیه شده ۱: ۱ است – مقدار روغن کرچک باید همان روغن با روغن مخلوط شده باشد.

لطفا به این مقاله علمی امتیاز بدهید
تعداد رای ها: 4 میانگین امتیاز: 3

خواص کاربردی

  • کمک به استحکام و زیبایی ناخنها و از بین برنده قارچهای دور ناخن
  • سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳و امگا ۶ و ویتامین E
  • بسیار مؤثر در رفع یبوست و سم زدایی از کبد (ملین قوی)
  • مرطوب کننده و از بین برنده انواع ناراحتیهای پوستی (آکنه، اگزما و … )
  • رفع چین و چروک و سیاهی و پف دور چشم
  • تقویت رشد مو
  • ملین و ضد یبوست
  • یکی از بهترین ها برای از بین بردن موخوره
  • ضدعفونی‌کننده
  • ابرو و مژه ها و رفع موخوره و شوره سر
  • تسکین درد مفاصل و کاهش ورم (کمک به درمان آرتروز )
  • التیام درد ناشی از قاعدگی و نفخ معده
  • ماساژ کف پا با روغن کرچک موجب درمان ترک و خشکی کف پا می شود
  • تسهیل دندان در آوردن کودکان (مالش به سر)
لطفا به این مقاله علمی امتیاز بدهید
تعداد رای ها: 4 میانگین امتیاز: 3

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کرچک اصل سید عطار”

3 × چهار =

سبد خرید
There are no products in the cart!
مجموع
تومان0
جمع کل
تومان0
خرید محصول بیشتر
0
لیست علاقه مندی 0